De drielandenfietstocht

Onmogelijk om op één dag van Duitsland naar België en weer terug naar Nederland te fietsen? Niet in Het Smalste Stukje Nederland! De drielandenfietstocht brengt u in 55 km langs monumenten, kloosters en pittoreske dorpjes in België, Duitsland en Nederland.

Hoogtepunten
Onderweg geniet u van nostalgische dorpjes met schitterende vergezichten op de Maasoevers en charmante gehuchten, verscholen tussen akkerlanden en heuvels. In zowel Nederland, Duitsland én België bevinden zich voldoende rustpunten om te genieten van een lekker kopje koffie of een heerlijk stuk vlaai. Een hoogtepunt in deze route is het bezoek aan het meest westelijke punt van Duitsland! Beleef deze bijzondere plek door tegelijkertijd in Duitsland en in Nederland te zitten. Een ander hoogtepunt is de Sint-Amelbergabasiliek in Susteren uit de elfde eeuw die u met uw smartphone in 360 graden kunt ontdekken!

Vernieuwde drielandenfietstocht
De drielandenfietstocht is een nieuw jasje gestoken. Door het kleine formaat kunt u hem in uw broekzak meenemen en de informatie op de achterkant vertelt u nog meer over de hoogtepunten langs de route. Wilt u ook de drielandenfietstocht fietsen? Haal dan uw gratis routekaart op bij het Visit Zuid-Limburg Service Punt in Echt (Bovenstestraat 11) of download de route op www.hetsmalstestukjenederland.nl/activiteiten/fietsroutes/drielandenfietstocht. Veel fiets plezier!