Contact

Vragen
Heb je vragen of opmerkingen over dit platform of over activiteiten in Het Smalste Stukje Nederland? Mail dan naar info@hetsmalstestukjenederland.nl of neem contact op met de gemeente Echt-Susteren, initiatiefnemer van Het Smalste Stukje Nederland via 0475 478 478. Heb je een vraag over de lokale cadeaubon? Mail dan naar lokalebon@echt-susteren.nl. Volg ons ook op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en activiteiten in Het Smalste Stukje Nederland.

Account aanmaken en favorieten opslaan
Ga je een dagje uit of een weekendje weg in Het Smalste Stukje Nederland? Dan is het handig om een account aan te maken, zodat je favoriete locaties en evenementen gemakkelijk kunt opslaan! Klik daarna op het hartje bij jouw favoriete uitstapje, zodat deze wordt opgeslagen in jouw account en je het snel kunt terugvinden. Heb je vragen over het aanmaken van een account? Mail dan naar info@hetsmalstestukjenederland.nl, wij helpen je graag!

Gratis ondernemerspagina
Ben je ondernemer en wil je graag ook een eigen pagina op deze website? Stuur een mail naar info@hetsmalstestukjenederland.nl. We geven je graag meer informatie en helpen je met het opzetten van jouw gratis ondernemerspagina. Heb je al een ondernemerspagina en wil je zelf de informatie die hierop staat kunnen aanpassen? Vul dan het aanvraagformulier voor een ondernemerslogin in.

Contactgegevens
Het Smalste Stukje Nederland (gemeente Echt-Susteren)
Nieuwe Markt 55
6101CV Echt
info@hetsmalstestukjenederland.nl