Disclaimer

De gemeente Echt-Susteren, ook wel bekend als Het Smalste Stukje Nederland, is de initiatiefnemer van dit platform van Het Smalste Stukje Nederland (bestaande uit een website en een mobiele app geschikt voor Android en iOs). De leverancier van dit platform is ‘The City App Company’, ook wel bekend als ‘Stappen & Shoppen’. Zij hebben in samenwerking met creatief bureau ‘Beer n tea’ dit platform voor de gemeente Echt-Susteren gerealiseerd. 

De informatie op dit platform wordt grotendeels beheerd door medewerkers van de gemeente Echt-Susteren maar ook deels door de ondernemers van de genoemde bedrijven en (vrijwilligers)organisaties van de genoemde organisaties/verenigingen. Denk hierbij aan openingstijden van een onderneming of specificaties omtrent een evenement. Vandaar dat het van belang is om te delen met de bezoekers van het platform dat de gemeente Echt-Susteren weliswaar de verantwoordelijkheid draagt voor dit platform, maar wel afhankelijk is van derden omtrent inhoudelijke juistheid van bezienswaardigheden, horecagelegenheden, openingstijden en evenementinformatie. 

Als u vragen heeft of onjuistheden detecteert, neem dan contact op met de medewerkers van de gemeente Echt-Susteren via info@hetsmalstestukjenederland.nl