Het Smalste Stukje Nederland

Kom genieten in Het Smalste Stukje Nederland, daar waar Nederland slechts 4,8 km breed is. Het vlakke groene landschap maakt Het Smalste Stukje Nederland een heerlijke plek om te wandelen en fietsen. Ervaar en vier het bourgondische leven in de pittoreske dorpjes en geniet van heerlijke culinaire gerechten. Bezoek bijzondere gebouwen, beleef religieus erfgoed digitaal in 360 graden en komt tot bezinning. Beleef de leukste dagjes uit en geniet van het leven.

Ideale uitvalsbasis
Bovendien vormt Het Smalste Stukje Nederland dé ideale uitvalsbasis om de regio te verkennen. Wil je op de fiets naar het Belgische Maaseik? Met de trein gaan shoppen in Maastricht? Of bij het meest westelijke punt van Duitsland ervaren hoe het is om in twee landen tegelijk te staan. Het kan allemaal vanuit Het Smalste Stukje Nederland.

Kijk op de website van Visit Zuid Limburg en VVV Midden Limburg om te zien wat er in de omgeving van Het Smalste Stukje Nederland te doen is!

Breed genoeg om volop te genieten
Hier wordt het goede leven gevierd! Dat is te zien aan de ontspannen sfeer, enorme gastvrijheid en verbonden samenleving. Dus ben je op zoek naar balans en wil je ontsnappen aan de 24-uurs economie? Neem dan de tijd om Het Smalste Stukje Nederland zelf te ontdekken.

Bewaar je favoriete locaties en evenementen
Maak een account aan en sla je favoriete locaties en evenementen op! Ga je en dagje uit of een weekendje weg in Het Smalste Stukje Nederland? Klik op het hartje bij jouw favoriete uitstapje, deze wordt dan opgeslagen in jouw account zodat je het snel weer kunt vinden.