Open dag bij de gemeente Echt-Susteren

De gemeente Echt-Susteren (ook bekend als Het Smalste Stukje Nederland) bestaat dit jaar 20 jaar! Dit willen we samen met jullie vieren! Daarom zet de gemeente op 13 mei haar deuren open.

De gemeente opent haar deuren
Kom kijken welke projecten de gemeente uitvoert, wat er achter de balies gebeurt en hoe de gemeente samen met andere organisaties zorgt voor een prettige leefomgeving voor jong en oud en een kansrijk ondernemersklimaat.

Activiteiten voor jong en oud
Alles weten over Het Smalste Stukje Nederland? Ontdek bij de stand wat er allemaal te doen is. Ook voor kinderen is er van alles te ontdekken. Zo worden zij burgemeester voor één dag. Natuurlijk zijn ook de brandweer en politie aanwezig en kunnen hun auto’s van dichtbij bekeken worden.

#IkBenAmbtenaar
Geïnteresseerd in werken bij de gemeente Echt-Susteren? Bezoek dan ook de vacaturestand. Kom meer te weten over openstaande vacatures, krijg meer informatie over de verschillende teams en voer gesprekken met misschien wel jouw toekomstige collega’s! Je bekijkt de actuele vacatures hier.

Mis het niet
Zet 13 mei alvast in je agenda en mis de open dag van de gemeente niet! Volg het evenement op de Facebookpagina van de gemeente Echt-Susteren om op de hoogte te blijven van alle activiteiten.

­Kom en win!
Bezoek jij op 13 mei de open dag van de gemeente Echt-Susteren? Dan maak je kans op een reiskoffer van Het Smalste Stukje Nederland! Meer informatie over deze winactie, vind je de komende tijd op de Facebookpagina van de gemeente Echt-Susteren.