Nieuw streekbier: Het Sjmaalste Sjlukske

Het Smalste Stukje Nederland heeft gistermiddag samen met bierbrouwerij Aspro Brews uit Susteren een nieuw streekbier gepresenteerd: Het Sjmaalste Sjlukske. Een lekker fruitig blond bier.

Het idee voor het ontwikkelen van Het Sjmaalste Sjlukske ontstond eind vorig jaar toen de lokale brouwer Het Smalste Stukje Nederland benaderde voor het samenstellen van een speciaalbier. Een prachtige mogelijkheid voor het Smalste Stukje Nederland om een uniek streekproduct te ontwikkelen en zo een lokale ondernemer te ondersteunen. De lokale bierbrouwer gaat nu met het brouwproces van start. Als dat naar verwachting verloopt, is het Sjmaalste Sjlukske vanaf oktober voor iedereen bij Aspro Brews te verkrijgen

Cittaslow
Het Smalste Stukje Nederland is de trotse drager van het Cittaslow keurmerk, een keurmerk dat in de kern draait om kwaliteit van leven, balans en onthaasting. Tegenwicht bieden aan de hectiek van het hedendaagse leven. Genieten van de rust en de natuur, even opladen om weer te kunnen presteren. Een lokaal speciaalbier als Het Sjmaalste Sjlukske sluit daar heel goed bij aan. Het Smalste Stukje Nederland zet het nieuwe streekbier in als relatiegeschenk.