Grote kermisactie Winkelhart Echt

Maak kans op een flink kermispakket Lees verder

In de weken voor de feestelijke Echter Kermis pakken ondernemers in Winkelhart Echt in samenwerking met Reclamecommissie Echter kermis uit met een bijzondere actie. Winkelend publiek maakt met hun aankopen kans op het winnen van een flink kermispakket.

Winkelend publiek ontvangt bij hun aankopen in het winkelcentrum een kanskaart. Deze kaart (inclusief contactgegevens) kan ingeleverd worden in de speciale brievenbus aan Bovenstestraat 6. Zo maakt men kans op een Family Fun-kermispakket ter waarde van maar liefst € 50. Deze actie loopt van 11 september t/m 7 oktober.

Elke week kans
Alle ondernemers die lid zijn van ondernemersvereniging Winkelhart Echt doen mee, herkenbaar aan de poster in de etalage. De ondernemer kiest zelf bij welk bedrag of product een kanskaart wordt verstrekt, maar de belofte staat dat het niet moeilijk is om bij een middagje winkelen meerdere kaarten te sparen. Elke volle actieweek wordt er een kanskaart getrokken uit de deelnames van die week. Wanneer je in dezelfde week meer kaartjes inlevert, maak je die week dus meer kans. Spreid je jouw kansen door liever elke week een kaartje in de brievenbus te doen? Dan maak je elke week opnieuw kans. Winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht en met voorletter en achternaam genoemd op www.winkelhartecht.com/kermisactie en social media van Winkelhart Echt.

Lokale cadeaubon
Ook de Gemeente Echt-Susteren doet mee aan de actie. Wie in september aan de balie van het gemeentehuis een lokale cadeaubon koopt, krijgt daarbij een kanskaart. De lokale cadeaubon, het perfecte cadeautje waarbij je de lokale ondernemer steunt, is verkrijgbaar in € 10, € 15 en € 25.

De Echter kermis is van 7 tot en met 15 oktober.