Angelique Philips Interieurontwerp

Kreijerstraat 20, Echt

5/ 5

Ontwerpt, creëert en visualiseert jouw ideale woon- of werkomgeving Lees verder

Ontwerpt, creëert en visualiseert jouw ideale woon- of werkomgeving.

Met mijn creativiteit kan ik je op (interieur) ideeën brengen, waar je zelf nog niet aan had gedacht. Loop je al een tijd rond met het idee om je interieur te veranderen, maar weet je niet waar te beginnen? Ik kom je graag helpen.

Speciale AANBIEDING voor de inwoners van Het Smalste Stukje Nederland;

Begin 2023 krijgen alle huishoudens in Het Smalste Stukje Nederland een lokale cadeaubon ter waarde van € 150 van de gemeente Echt-Susteren. Deze cadeaubon kun je bij mij inwisselen voor een INTERIEURSCAN.

Herken jij jezelf in het volgende?

  • Je weet niet hoe je je ideeën kunt vertalen naar een concreet plan.
  • Je gaat (ver)bouwen, maar je weet niet hoe je moet beginnen.
  • Je hebt van alles geprobeerd, maar je huis voelt niet als één geheel.
  • Op Pinterest staan heel veel mooie interieurs, maar je kan niet inschatten of het er bij jou in huis ook zo uit komt te zien.
  • Er zijn zo veel keuzes in meubels, materialen en kleuren dat je begint te twijfelen.

Dan is een INTERIEURSCAN wellicht iets voor jou!

Wat kun je verwachten van de interieurscan?

Allereerst vul je een korte vragenlijst in, zodat ik een beeld heb van jouw interieurprobleem. Vervolgens neem ik contact met je op en plannen we een datum voor de interieurscan. Tijdens deze scan bespreken we je “probleem” en geef ik je tips en ideeën voor mogelijke oplossingen. Het is natuurlijk geen compleet ontwerp, maar je krijgt zeker genoeg informatie en ideeën om zelf mee aan de slag te kunnen gaan, zodat je jouw droom woning kunt realiseren. Het is wellicht net even dat kleine zetje dat je nodig hebt om de knoop door te hakken en aan de slag te gaan.

Ben je enthousiast geworden? Vul dan meteen het formulier in via onderstaande link en dan kom ik binnenkort bij je langs!

Link naar formulier 

  • Cash, Lokale cadeaubon, Betaalverzoek