Wandelen met Avenza maps

Tijdens het wandelen precies weten waar je bent. Lees verder

Wil je tijdens het wandelen precies weten waar je bent? Download dan de Avenza maps app en raak nooit meer de weg kwijt. Met deze app zie je altijd waar je bent en welke wandelknooppunten in de buurt zijn. Zo kun je, ook als je per ongeluk een routepijltje of knooppunt over het hoofd hebt gezien, zorgeloos wandelen of een eigen wandeling uitstippelen. Kies hiervoor uit maar liefst 285 kilometer bewegwijzerde wandelpaden die je langs historische monumenten, pittoreske Maasdorpen en prachtige natuurgebieden brengen.

Hoe werkt het?
Na het downloaden van de Avenza maps app (geschikt voor iOs en Android) kun je de kaart genaamd ‘Wandelroutenetwerk gemeente Echt-Susteren’ kosteloos downloaden. Hulp nodig bij het installeren van deze wandelknooppuntenkaart? Bekijk dan de instructievideo door het scannen van de QR-code hieronder.

Meer wandelplezier?
De wandelaars die liever een kant-en-klare wandeling maken, hebben de keuze uit een breed assortiment aan ommetjes. Deze zijn hier te downloaden. U kunt natuurlijk ook altijd een folder met een ommetje naar keuze afhalen bij het VVV-servicepunt in Echt op de Bovenstestraat 11.