Kienen in St. Joost

4.5/ 5

Juni actiemaand kienen Lees verder

Voor het derde jaar op rij wordt de maand juni de actiemaand bij het kienen in St. Joost. Al meer dan 50 jaar wordt er elke dinsdagavond in het Patronaat van 20.00 tot 22.15 uur gekiend.

Het kienen werd opgestart door Frans Verstappen, inderdaad: de opa van F1 coureur Max Verstappen. Er zijn nog 2 dames die er vanaf het begin bij zijn en wekelijks komen kienen als het kan!

Om de trouwe kieners (en de 50 vrijwilligers van de fanfare die op jaarbasis nodig zijn) te bedanken krijgen ze elke dinsdag in juni iets extra's: een wafel, een gratis consumptie of een stuk vlaai. Op de laatste dinsdag, 25 juni, krijgen ze allemaal een boodschappentas vol gezonde producten na afloop. Dan wordt ook geprobeerd het record aantal bezoekers van 132 te ver- beteren.

De actiemaand start dinsdag 4 juni met € 125, in de jackpot: het hoogste bedrag ooit!

Deze actiemaand is mede mogelijk dankzij de volgende sponsoren: Haëlla stichting, Den Haag; Boerderijwinkel Lizette, St. Joost; Peusen Uitvaartzorg, Echt; Goertz Asperges, Maria Hoop; AJBT André Janssen Be- sturingstechniek, St. Joost; 't Patronaat, St. Joost; Wijnen, de fietsspecialist, Pey; Schadenet Beckers, Echt; De Pannenfa- briek, Echt; Limburgse Verhuis- centrale, Echt; Hilkens Advoca- ten, Echt; Grispen-Kuppers Assuranciën & Financieringen, Maasbracht; Mirjam's fashion, St. Joost; Mia en Lenie.

Caulitenstraat 6, 6112 AL Sint Joost

Alle data