Embrace in The Curve

Een evenement voor en door de jeugd, waarin men elkaar treft onder het genot van muziek. Lees verder

Een evenement voor en door de jeugd. Een avond waarin men elkaar treft onder het genot van muziek, een vriendelijke sfeer en uiteraard een goed feest. Deze editie zal er voornamelijk House en Techno gedraaid worden door lokaal talent. FINCK (Lieven Fincken) zal de avond opwarmen met zijn House muziek, gekenmerkt door de zorgvuldig geselecteerde groovy basslines. Verwacht een fijne warm-up om in de juiste stemming te komen. 

Vervolgens zal G-ICE (Gijs van Dijk) het stokje overnemen en de zaal naar een hoger energieniveau tillen met zijn set vol Disco bangers en Tech-house, waarbij de voeten van de vloer zullen vliegen.

EMBANKMNT (Kees van Dijk) zal de avond afsluiten met de perfecte mix tussen House en Techno. Bekend van Nachtdienst (Roermond), Schijnheilig (Sittard), vele huisfeesten en gala’s weet hij als geen ander er voor te zorgen dat niemand naar huis wil gaan. Voor EMBRACE zal hij een speciale 2 uur set draaien met zijn persoonlijk favoriete nummers.

Tickets zijn exclusief aan de deur te koop voor € 5. Zaterdag 26 november van 21.00 tot 02.00 uur. 18+. Locatie: The Curve, Diepstraat 3B Echt.


Diepstraat 3B, 6101 AT Echt